Zmarta är en låneförmedlare som gör det möjligt för dig att ansöka om lån till flera olika långivare genom deras tjänst. Den största fördelen med det här är att du endast behöver ta en kreditupplysning för att söka om lån hos mer än 20 långivare. På så sätt hålls ditt kreditbetyg fortfarande bra istället för att du går och tar 10 kreditupplysningar och blir nekad lån hos olika banker.

Låna pengar

Om du vill låna pengar så ansöker du om hur mycket du vill låna och sen skickar Zmarta förslag på lån till dig. Du kan låna upp till 500 000 kronor med en löptid upp till 15 år och en ränta som startar från 3.25% vilket gör att det finns bra möjligheter att få till ett riktigt bra lån hos Zmarta. Oavsett vad du behöver låna till så finns där ett lån som passar dina behov.

Jämför Ränta hos Zmarta

Räntan hos Zmarta beror på hur din ekonomiska situation ser ut, räntan sätts individuellt vilket gör att med en god inkomst och inga skulder gör att du kan få till ett riktigt bra lån. Skulle du ha betalningsanmärkningar behöver du inte oroa dig. Där finns många långivare som godkänner din ansökan även om du har betalningsanmärkningar, det enda du behöver tänka på är att kunna visa din betalningsförmåga.

Privatlån – hitta rätt blancolån hos Zmarta

Zmarta jämför och hittar det bästa privatlånet för dina behov även om du behöver låna 30 000 kronor eller om du behöver låna 500 000 kronor. Man ser till att hitta ett lån med bra ränta till dig så att du kan få det lån som passar dig bäst. För att öka dina chanser att få ett lån med så bra villkor som möjligt kan du använda en medsökande som gör din ekonomi mer stabil.

Smslån – låna pengar snabbt

Zmarta hjälper inte till med smslån men om du behöver låna en mindre summa kan det vara värt att kolla på vanliga privatlån då du kan få till ett bra lån med lägre kostnader än ett smslån som ofta har en kort löptid och höga räntor.

Billån – låna till bilköp

Hos Zmarta kan du jämföra olika billån så att du hittar det bästa billånet som passar din ekonomi och bilköp. Man jämför 20 olika långivare och matchar dig med den som passar din ekonomi bäst. På så sätt får du låga kostnader och ett bra lån utan att springa runt till olika banker och ansöka om lån.

Bolån – låna till bostad

Går du i tankarna att ansöka om ett bolån? Zmarta lanserar snart sin tjänst för att jämföra och ansöka om bolån vilket vi tror kommer bli en succé. Håll ögonen öppna, vi berättar så fort vi vet mer om tjänsten!

 Lån
Zmarta
5
Vårt betyg:5 av 5
Låna mellan: 500 - 500000
Ränta från 3.25%
Lån utan UC
Lån under 20 år
Lån med betalningsanmärkning
zmarta.se
Telefon