Smslån på kvällen

SMSlån på kvällenAtt ta ett smslån på kvällen kan behövas om du har råkat ut för någon akut situation som kräver att du snabbt får tillgång till pengarna på kontot. Där finns en hel del långivare som har öppet på kvällarna och även så du kan få smslån på helgerna. Vi försöker hålla listan uppdaterad men ibland kan långivarna ändra sina öppettider och utbetalningspolicys så kolla alltid en gång extra så att de verkligen har utbetalning på kvällarna.

Att Smslåna på kvällen

Om du ska ta ett smslån på kvällen så bör du tänka igenom en del saker så det inte blir några misstag. För om långivaren till exempel har en annan bank än dig så kommer du inte lyckas få dina pengar innan nästa dag. Så det gäller att hålla ögonen öppna och kolla alla detaljer. Vår lista är bara en rekommendation och ingen garanti för att du kommer få ditt lån godkänt på kvällen. Allt beror på arbetsbelastningen på handläggarna, banker och hur dags du ansöker. Men här är några tips om du ska ta ett smslån på helger eller sena kvällar.

  • Kolla så att de verkligen har öppet och handläggare på plats. Kolla också om långivaren har direktinsättning till din bank, de vi listar ska göra det men som sagt det är alltid bäst att dubbelkolla så det är samma bank. Annars kan det bli lite väntetid mellan bankerna.
  • Ansök med en god marginal innan de stänger annars kan det bli som så att de inte hinner handlägga och du får vänta till morgonens skift börjar.
  • Vi rekommenderar inte att ta ett smslån om du är på krogen, när du vaknar upp kommer du antagligen ångra det rejält så tänk verkligen igenom om du behöver det är lånet eller inte.