Smslån på helger

Att ta ett smslån på helger blir allt vanligare i Sverige. Med många flexibla långivare som har börjat med utbetalning på helger blir det enkelt att lyckas hitta ett smslån med helgutbetalning. Det kan handla om att man behöver reparera bilen som gått sönder under helgen eller om någon räkning som skulle gå ut.

Vad krävs för att ta ett smslån på helgen?

För att du ska lyckas ta ett smslån på helgen så måste du se till att du har samma bank som långivaren samarbetar med då du annars kan riskera att få vänta på utbetalning ända tills på måndag. Så det gäller att dubbelkolla om långivaren har direktöverföring till just din bank innan du skickar in din ansökan.

Den andra punkten som spelar in är handläggningstiden på lånet. De brukar vara snabba men om du skulle råka skicka in det väldigt sent på lördagkvällen och belastningen på handläggarna är hög så kan du få vänta tills på söndag innan lånet går igenom. Så planera innan och försök ansöka i god tid innan kontoret stänger.

Så det enda du behöver tänka på är att kolla på långivarens öppettider och så att långivaren använder samma bank som du och har direktöverföring. På så sätt kan du få ett snabbt lån på helgen. Vi har även tips om du behöver ta ett smslån på kvällen. I artikeln går vi igenom öppettider och vad du ska tänka på vid ett kvällslån.

Sammanfattning

  • Kolla upp långivarens öppettider och se till att ansöka innan stängningsdags.
  • Se till att du har samma bank som långivaren och att de använder sig av direktöverföring för smslån