Samla lån

Genom att samla lån kan du slå ihop dina smålån till ett stort lån istället och på så sätt spara pengar. Genom att samla dina lån kan du få mycket lägre räntekostnader och därmed betala mindre per månad för dina lån.

Samla lån med blancolån

Om du vill samla dina lån kan du ta ett blancolån för att lösa dina krediter och smålån. På sätt får du ett stort lån istället för att gå och betala för flera olika lån till olika långivare. Skulle du ha många snabblån/smslån som ligger och tickar så är det en stor fördel att samla lånen då du slipper dom skyhöga räntorna som kan tillkomma på snabba lån. Som du förstår är det billigare att låna mycket än att ta smålån som får höga räntor och korta löptider.

När du får blancolånet i handen får du helt betala av de andra smålånen och på så sätt endast betala av ditt större blancolån med en lägre ränta än dina smålån.

Hos SC Finans kan du jämföra och hitta långivare där du kan samla dina olika smålån. Hos låneförmedlare som Freedom Finance, Lendo och Advisa kan du ansöka hos flera olika långivare med en kredituppysning. På så sätt krigar långivarna om dig och du kan få en fördelaktigare ränta än om du går runt och ansöker. Du kan även tacka nej till låneerbjudanden om du inte dyker det är tillräckligt bra.