Risicum är en av de största låneföretagen i Sverige och man försöker hålla nere kostnaderna på sina lån vilket för att kunderna har funnit en stark tilltro till bolaget i Sverige. Med många års erfarenheter inom snabblån och smslån så har man byggt ett starkt varumärke som gjort dom till en av Sveriges största långivare inom snabba lån.

Låna pengar snabbt

Hos Risicum kan du låna pengar snabbt med ett belopp upp till 12000 kronor som sträcker sig ända ner till 500 kronor. Eftersom det är snabba lån så gäller en kort löptid på upp till 90 dagar men vi rekommenderar att försöka hålla löptiden nere till 30 dagar vilket sänker dina lånekostnader rejält.

Smslån – snabbt lån

SMS lån är lån som man legitimerar sig vis sms men det har även blivit synonymt med snabblån som egentligen bara innebär att man använder e-legitimation som BankID för att skriva under på sitt lån. På så sätt behandlas ansökan snabbare och du kan få pengarna på kontot inom några timmar. Hos Risicum som är en av de största långivarna inom SMSlån kan du låna upp till 12000 kronor med en löptid på upp till 90 dagar. Du kan dessutom låna upp till 4000 kronor helt räntefritt vilket är ett riktigt bra erbjudande som inte går att tacka nej till om du är i behov av pengar snabbt.

Ränta hos Risicum

Räntan på snabblånen brukar ofta bli hög eftersom det är korta löptider men hos Risicum försöker man hålla nere kostnaderna på lånen men som vanligt när det gäller smslån och snabblån så rekommenderar vi er att hålla nere summan och löptiden så ni kan betala av lånet så fort som möjligt. På så sätt kan ni få en lägre räntekostnad och få ett lån som är värt pengarna.

Godkänner många ansökningar

Risicum är kända för att godkänna många ansökningar och tar emot ansökningar från personer under 20 år men du måste dock ha undvikit betalningsanmäkrningar och skulder hos Kronofogden då man inte godkänner det. Det krävs en fast inkomst så att du kan betala lånet.

 Lån
Risicum
5
Vårt betyg:5 av 5
Låna mellan: 500 - 15000
Räntefritt upp till 4000 kronor
Lån under 20 år
riscium.se
Telefon