Reducero – ny långivare hos SC Finans

Reducero LoggaI dagarna lanserades Reducero, en ny långivare som låter bankerna tävla om din låneansökan. Därmed så är det en ny lånförmedlare som tar ett stort steg in på marknaden för att ta språng mot lånförmedlare som Zmarta och Advisa.

Hos Reducero skickar du helt enkelt in en låneansökan som sedan förmedlas vidare av Reducero till olika banker. På så sätt tas bara en kreditupplysning vilket gör att det ser mycket bättre ut i kredithistoriken.

Som kund kan du låna upp till upp till 400 000 kronor med en individuell ränta från 3,75% som sätts beroende på din inkomst och historik. Eftersom det är ett blancolån kan du använda det till vad du vill. Oavsett om det är ett billån, eller kanske ett lån för att åka på semester. Det finns inga som helst krav på lånet.

Vi tycker det är spännande med nya långivare som testar marknaden och tror att Reducero kommer lyckas riktigt bra. Med en bra sajt och ansökningsprocess tror vi att de kommer göra många kunder nöjda i framtiden. Vill du ge det ett försök kan du besöka Reducero idag och ansöka om ett lån!

Publicerat den 09 juni, 2016