Reducero är en ny långivare på marknaden som låter dig låna upp till 400 000 kronor med en ränta från låga 3,75%. Reducero är en låneförmedlare där du låter bankerna tävla om din låneansökan vilket gör att du kan få bättre erbjudande och lägre ränta på ditt lån. Med endast en kreditupplysning kan du ansöka om lån hos ett stort antal banker och låneansökan är helt kostnadsfri.

Låna pengar hos Reducero

Om du vill låna pengar hos Reducero så fyller du i önskat belopp, löptid och sedan skickas ansökan iväg till ett antal banker genom att använda bara en kreditupplysning vilken är väldigt förmånligt. Du får snabbt svar från olika banker och ditt lån blir ett blancolån utan några förbindelser på vad du kan använda lånet till. Du kan låna 400 000 kronor med en så pass låg ränta som 3,75% men den sätts individuellt beroende på din inkomst och kredithistorik. Lånelöftet du får är giltigt i 30 dagar från det att du fått svar men du kan alltid tacka nej utan att binda dig till något lån.

De enda kraven som ställs på dig som söker lån är att du är minst 20 år gammal och har en inkomst på minst 100 000 kronor, kan antingen vara arbete eller pension. Som max kan man ha 5 betalningsanmärkningar för att få lån men då blir högsta lånebeloppet 50 000 kronor. I övrigt gäller inga skulder hos Kronofogden vid ansökningstillfället.

Ränta hos Reducero

Räntan hos Reducero sätts individuellt och startar från 3,75%. När din ansökan skickas ut så tävlar bankerna om om att ge dig det bästa erbjudandet. På så sätt pressas räntan ner och du får en låg ränta på ditt lån jämfört med om du går runt till bankerna. Skulle du ha betalningsanmärkningar eller en låg inkomst så brukar räntan höjas en del då bankerna tar en högre risk.

 Lån
Reducero
5
Vårt betyg:5 av 5
Låna mellan: 5000 - 400000
Ränta från 3,75%
Lån utan UC
Lån med betalningsanmärkning
reducero.se
Telefon