Monetti erbjuder smslån från 1000 kronor upp till 20 000 kronor med en löptid på 1 år.Tidigare hette Monetti Folkia men med sitt nya varumärke har långivaren Monetti tagit stora kliv på marknaden och blivit en av de största långivarna inom smslån. Med bra villkor och ett tryggt företag får du ett bra lån!

Låna pengar snabbt

Monetti skiljer sig lite från andra långivare genom att låna ut en högre summa på 20 000 kronor. I vanliga fall brukar snabba lån hålla sig runt 10 000 – 15 000 kronor men Monetti har lagt ribban lite högre än konkurrenterna. Om du behöver långa pengar snabbt så är Monetti ett bra val för dig.

Smslån – snabba lån

Monetti har fokuserat sig på smslån och snabblån där man lånar ut en mindre summa, 20 000 kronor i det här fallet under en kort period. Med andra termer så säger man att lånet har en kort löptid vilket också ökar räntan en del. Lånet ska betalas tillbaka inom en kort tid men om man är i behöv av pengar snabbt är det ett perfekt alternativ då man snabbt och enkelt får tillgång till pengar på kontot. Monetti lånar som sagt ut upp till 20 000 kronor med en lägsta summa på 1000 kronor. Löptiden kan du välja från 30 dagar vilket vi brukar rekommendera då räntekostnaden blir lägre ju kortare löptid du väljer.

Ränta hos Monetti

Räntan hos Monetti beror på löptid och hur mycket du lånar. Att tänka på när du tar smslån är att eftersom det är små summor så kan aviavgifter och uppläggningsavgifter bli en hel del procent av kostnaden av lånet om du inte är försiktig. Därför kan det vara bättre att låna en lite högre summa om du behöver det.

Ansöka om snabblån hos Monetti

För att ansöka om smslån hos Monetti behöver du vara minst 18 år gammal, vara folkbokförd i Sverige och ha en inkomst som gör att du kan betala tillbaka smslånet. Som att signera kontraktet kan du använda BankID, SMS, Telefon eller även traditionell Legitimation. På så sätt är man väldigt flexibla och du kan få din ansökan godkänd även om du har betalningsanmärkning. Allt du behöver visa är att du har en god betalningsförmåga.

 Lån
Monetti
5
Vårt betyg:5 av 5
Låna mellan: 1000 - 20000
Besked direkt vid ansökan
Lån under 20 år
Lån med betalningsanmärkning
monetti.se
Telefon