Meddelandelån är ett av de mest populära långivarna inom smslån och snabblån på marknaden idag och vi på SC Finans kan inte göra något annat än att rekommendera de. De har bra villkor, låga kostnader och en suverän hemsida som gör det superenkelt att ansöka om smslån. Hos Meddelandelån kan du smslåna från 500 kronor upp till 10 000 kronor upp till 90 dagar med bra villkor.

Låna pengar snabbt

Om du är i behov att låna pengar snabbt är Meddelandelån det bästa valet av lån för tillfället. Man erbjuder båda smslån och snabblån som gör det möjligt för dig att låna små summor snabbt. Kanske behöver du betala en räkning, resa, möbler eller har någon annan utgift som behöver vara betald inom kort. Meddelandelån är en perfekt lösning då du snabbt får pengarna på kontot.

Smslån – snabblån

Meddelandelån har specialiserat sig på SMSlån eller snabblån som det även kallas. Det som skiljer sig med de två olika termerna är att du legitimerar dig via sms eller BankID. Med Meddelandelån kan du smslåna upp till 10 000 kronor upp till 90 dagar vilket gör att du snabbt får pengar på kontot. Vi kan starkt rekommendera Meddelandelån som långivare då man har bra villkor och ett tryggt varumärke som är att lita på. Du kan ansöka inom ett par minuter och om ansökan godkänns har du pengar på kontot inom en bankdag. Man har även utbetalning på helgerna om du behöver ett smslån under helgen.

Ränta hos Meddelandelån

När du väljer hur mycket du vill låna hos Meddelandelån kan du direkt se på hemsidan hur mycket kostnaden blir och hur mycket den effektiva räntan hamnar på. Lånar du 500 kronor så tillkommer ingen ränta om du betalar tillbaka inom 15 dagar. Skulle du låna 10 000 kronor med en löptid på 90 dagar så hamnar den effektiva räntan på 224,98%. Det vill säga att kostnaden på lånet är runt 2100 kronor.

Ansöka om smslån hos Meddelandelån

För att ansöka om smslån hos Meddelandelån behöver du vara minst 20 år och inte ha några skulder hos Kronofogden. Man godkänner ansökningar med betalninganmärkningar om du kan uppvisa en god betalningsförmåga i form av fast inkomst och inga större skulder. För att ansöka om lånet behöver du legitimera dig via e-legitimation som BankID eller via SMS. På så sätt godkänns din ansökan snabbt och du kan ha pengarna på kontot inom några timmar.

 Lån
Meddelandelån
5
Vårt betyg:5 av 5
Låna mellan: 500 - 15000
Utbetalning måndag - söndag
Lån utan UC
Lån med betalningsanmärkning
meddelandelan.se
Telefon