Lendo är en av Sveriges mest populära låneförmedlare som har varit aktiva på den svenska marknaden sen 2007. Hos Lendo kan du få hjälp att hitta det billigaste lånet på marknaden utan att ta flera kreditupplysningar. Genom Lendo kan du sänka dina lånekostnader dramatiskt!

Låna pengar

Lendo arbetar på så sätt att man tar emot ditt lån och tar emot offerter från olika banker. På så sätt kan du jämföra kostnaderna och få det bästa lånet för just dig. Alla banker har olika villkor och krav vilket gör att vissa banker kan ge dig ett bättre lån än andra. Genom en enkel sammanställning så kan du jämföra de olika låneerbjudandena snabbt och välja vilket låneerbjudande som passar dig bäst.

Hos Lendo kan du låna upp till 500 000 kronor med ett lägsta lån på 5 000 kronor.

Ränta hos Lendo

Genom att använda låneförmedlare som Lendo kan du sänka dina lånekostnader rejält. Genom att skicka låneansökan till flera banker kan du jämföra låneerbjudandena och få den bästa räntan på ditt lån. Lendo erbjuder lån från 4,95% och räntan varierar beroende på lånesumman, löptid och hur din ekonomi ser ut. Men en sak är säker, hos Lendo får du hjälp att hitta en bra ränta.

Privatlån – blancolån hos Lendo

Lånet som Lendo erbjuder är blancolån, det vill säga att det är ett lån utan säkerhet som du kan använda till vad du vill. På grund av att det inte finns någon säkerhet så blir räntan lite högre än till exempel ett bolån.

Smslån – låna pengar snabbt

Lendo erbjuder inga SMS-lån men om du behöver ett blancolån på en liten summa kan de hjälpa dig. Med en lägsta summa på 5 000 kronor kan du snabbt hitta ett litet lån hos Lendo.

Billån – låna till bilköp

Om du är på gång att köpa en bil kan du använda Lendo, lånet är utan säkerhet men du kan fortfarande få en bra ränta på ett blancolån för att köpa bil. Vill du byta bil inom kort så brukar blancolån vara ett bra val då du inte behöver tänka på bilen som är satt som säkerhet. Du får därmed en högre frihet att byta bil om du väljer att låna genom Lendo.

Bolån – låna till bostad

Om du är på jakt att låna till en bostad så kan du använda blancolånet från Lendo till att köpa en bostad men du får oftast en högre ränta än med ett specifikt bolån. Är du på jakt efter ett bolån utan säkerhet så är Lendo ett perfekt val för att hitta det billigaste lånet.

 Lån
Lendo
5
Vårt betyg:5 av 5
Låna mellan: 5000 - 500000
Ränta från 4,95%
Lån utan UC
Lån under 20 år
Lån med betalningsanmärkning
Lendo.se
Telefon