Låna pengar

Låna Pengar SnabbtAtt låna pengar på nätet är idag väldigt enkelt och snabbt. Oavsett om det är en akut situation där du behöver pengar på kontot för att betala hyra eller om du vill ta ett bostadslån för att stadga sig så finns där många olika lån att välja. Vi på SC Finans hjälper dig att hitta det bästa lånet för just dig utan att du ska behöva oroa dig för att välja fel lån. Är det ett akut och snabbt lån där du behöver få pengarna på kontot inom någon dag så rekommenderar vi smslån även kallat snabblån. Det är en låneform där du lånar en liten summa med en kort löptid för att lösa akuta behov av pengar.

Låna pengar utan ränta

Att låna pengar utan ränta är fullt möjligt, där finns en hel del långivare som ger kunderna räntefria lån den första gången du lånar hos dom. Det är ofta smslån där du kan få låna en liten summa med räntefri period om runt 30 dagar. Skulle du inte betala lånet i tid så börjar räntan kosta. Så innan du lånar är det en god idé att kolla runt bland olika lån hos oss och jämföra vilket räntefritt lån som passar dig.

Låna pengar snabbt

Om du behöver låna pengar snabbt så är smslån den bästa låneformen för dig. Även kallad snabblån vilket talar för sig självt. Det är ett litet lån, upp till 20 000 kronor där du snabbt får pengarna på kontot till en kort löptid. Det innebär att lånet ofta ska vara betalt inom 10-12 månader som max men det är att rekommendera att hålla löptiden nere och betala av lånet inom 30-45 dagar då räntan annars börjar skena iväg. Det gäller att försöka hålla nere lånekostnaden så att det är värt att låna pengar. Ett dyrt lån är inget man ska eftersträva utan det gäller att få ett billigt lån med låg räntekostnad.

Låna pengar med betalningsanmärkning

Om du skulle ha en betalningsanmärkning så innebär det inte att du inte kan låna pengar utan tvärtom är det fullt möjligt att låna pengar med betalningsanmärkning. Där är många långivare som ger lån till människor med anmärkningar. Det enda du behöver uppvisa är en god inkomst och ingen skuld hos kronofogden. Räntan kan bli lite högre på grund av att du har en betalningsanmärkning men det brukar gå att pressa ner om du uppvisar bevis på en fast inkomst och en stabil ekonomi.

Låna pengar till bil & hus

Om du behöver låna pengar till bil eller hus så finns det förmånliga lån att ta. Det finns både lån med och utan säkerhet när du ska köpa en bil och du väljer vad du föredrar. Lån med säkerhet ger en låg ränta men innebär också att du ger banken rätt att ta din egendom om du inte kan betala tillbaka lånet.

Bolån

Börjar det närma sig husköp? Då är det dags att börja leta efter huslån. Vi hjälper dig att jämföra och hitta det bästa bolånet som gör att du kan långa pengar till bostaden med bra ränta och villkor. När du lånar till ett hus eller lägenhet så tar du ett lån med en lång löptid med en låg månadskostnad och en lägre ränta än vanligt. Det beror på att banken tar bostaden som säkerhet och vet att de kan ta bostaden tillbaka om du inte kan betala pengarna som dom lånat ut.

Billån

om du behöver ett billån så hjälper vi dig att hitta det bästa billånet för dig. För att låna till en bil behövs ofta en kontantinsats på 15-25% beroende på din inkomst och vilken bank du väljer. När du lånar till en bil lämnar du bilen som säkerhet till banken vilket innebär om att du inte kan betala så kan banken ta tillbaka bilen från dig. En annan möjlighet är att ta ett privatlån även kallat blancolån där du kan låna upp till 500 000 kronor utan säkerhet. På sätt behövs ingen kontantinsats eller att lämna bilen som säkerhet. Nackdelen med privatlån är att räntan blir lite högre eftersom du inte lämnar en säkerhet.

Kontantinsats

Om du behöver låna till kontantinsatsen på billånet eller bolånet så finns där möjligheter till det. Ofta så krävs det 15-25% kontantinsats på lånet för att banken ska godkänna dig. Resterade 75%-85% kan du låna från banken. För att låna pengar till kontantinsatsen kan du ta ett lån utan säkerhet och betala av samtidigt med lånet till huset eller bilen.

Kreditkort

Om du behöver pengar när du handlar varor eller på nätet kan det vara en bra idé att ansöka om ett bra kreditkort. Med en kredit kan du handla varor på en kredit som banken gett dig. Det kan vara allt från 10 000 kronor till 100 000 kronor som du sen kan disponera. Krediten betalar du sen tillbaka till banken och du får vanligtvis en faktura i månadsslutet där du kan se hur mycket kredit du använt på kortet. Vanligtvis så har man 30-45 dagars räntefri period och sedan tillkommer det en ränta. Vi hjälper dig att jämföra olika kreditkort så att du kan hitta det bästa kreditkortet för dig.

Lån utan inkomst

Om du skulle vara utan inkomst och behöver låna pengar är det möjligt hos en del långivare. Men du får vara beredd på en hög ränta då bankerna inte vet om du kan betala tillbaka. SMSlån och snabblån brukar vara möjligt att få om du inte har en fast inkomst. Jämför lånen på i vår sökmotor så hittar du långivare som inte kräver fast inkomst snabbt.

Låna pengar utan UC

Om du vill låna pengar utan en kreditupplysning är det möjligt med vissa långivare. Att låna pengar utan UC är förmånligt på så sätt att du behåller din kreditvänlighet eftersom bankerna kan kolla hur många kreditupplysningar du tagit. Det är även bra att använda sig av en låneförmedlare då du med en ansökan kan få lån hos ett 20-tal långivare. På så sätt belastar man inte UC på samma sätt och man behåller en god kreditupplysningar.