Lån utan UC

Låna utan UCAtt ta lån utan UC är något som är fullt möjligt hos flera olika långivare. Vi hjälper dig att hitta långivare som använder andra upplysningsföretag än UC vilket gör att du kan låna pengar utan UC. Alla långivare i Sverige måste ta en kreditupplysning på den som söker lånet för att se hur den ekonomiska situationen ser ut och om låntagaren kan betala tillbaka lånet. Därför använder sig bankerna sig av UC men det går att hitta bolad som använder ett annat bolag än UC som även kallas Upplysningscentralen AB.

Låna pengar utan UC

Om du vill låna pengar utan UC så finns det en del långivare som använder sig av andra kreditupplysningsföretag för att se om du har några skulder eller inte. Långivarna är inte tvingade till att använda UC även om de flesta gör det idag. Det finns dock många andra kreditupplysningsbolag som Creditsafe, Soliditet och Bisnode. Skulle långivarna använda sig av något av dessa bolag så går ingen information vidare till UC och du kan på så sätt låna pengar utan kreditupplysning från UC. Fördelen med det här är att det kan se dåligt ut om man har många kreditupplysningar hos UC när man söker om lån hos banker. Ett annat alternativ kan vara att använda sig av en låneförmedlare som är en mellanhand mellan dig och banken. Låneförmedlaren tar bara en kreditupplysning och letar sedan lån åt dig hos ett 20-tal olika långivare. Det är ett väldigt förmånligt sätt att ta lån om man vill undvika för många UC och andra kreditupplysningar.

Vad är UC

Många tror att UC är synonymt med kreditupplysning men så är inte fallet. UC står för Upplysningscentralen AB och är ett företag som är specialiserat inom kreditupplysningar. Bakom bolaget står många stora banker vilket gjort att det blivit en dominerande aktör på marknden. UC är alltså ett kreditupplysnings företag som tar upplysningar om privatpersoners ekonomi i samband med lån.

Snabblån & SMS lån utan UC

Att ta SMS lån utan UC brukar vara betydligt enklare än att ta till exempel ett bolån utan UC. Detta på grund av att du lånar en liten summa, oftast inte mer än 20 000 kronor även om den vanligaste sms lånet inte brukar överstiga 10 000 kronor. Man tar en kreditupplysning men där finns som sagt andra kreditupplysningsföretag som gör att du kan snabblåna pengar utan att upplysningscentralen tar emot en förfrågan från långivaren.

Vi hjälper dig att hitta alla smslån utan uc och du kan jämföra de olika långivarna här på SC Finans. Att tänka på är dock att du ska låna sunt och vi rekommenderar inte någon att försöka låna utan att ta kreditupplysning för att du är skuldsatt och sätter dig i en dålig sits. Se alltid till att du har pengar att betala tillbaka lånet och undviker skulder hos Kronofogden och Inkasso.

Kreditkort utan UC

Om du vill hitta ett kreditkort utan UC så finns det möjlighet att hitta en sån. Vi arbetar just nu på att ranka olika kreditkort och kommer snart komma tillbaka med en stor lista som listar de bästa kreditkorten på marknaden.