Lån med betalningsamärkning

Låna pengar med betalningsanmärkningOm du behöver ta ett lån med betalningsanmäkrkning så är det fullt möjligt även om dina möjligheter blir färre. Det finns en hel del långivare som ger dig lån även om du har betalningsanmäkrningar men du får räkna med att villkoren blir sämre än om du inte hade anmäkrningarna. Det kan handla om att banken ger dig en högre ränta och inte lånar ut en lika mycket pengar till dig. För att banken ska godkänna din låneansökan krävs det att du har en god inkomst och kan visa att du har möjlighet att betala tillbaka lånet. Om du vill ha hjälp att hitta långivare som godkänner ansökningar med betalningsanmärkningar kan du använda vår sökmotor för att jämföra olika lån med betalningsanmärkningar.

Låna pengar med betalningsanmärkning

I Sverige finns det över 100 000 människor med betalningsanmärkningar och vi vet alla hur enkelt det är att glömma bort en räkning som går till inkasso och sen hamnar hos kronofogden. Det är väldigt lätt hänt och vi tycker inte att ett misstag ska låsa ute en totalt från lånemarknaden om man har en god ekonomi vid ansökningstillfället och en fast lön. Som tur är så är det många långivare som tycker likadant och att kunna låna pengar med betalninsanmärkningar är fullt möjligt. Det krävs som sagt en fast inkomst och du ska kunna visa att du kan betala tillbaka lånet utan att skuldsätta dig mer. Det finns både smslån och blancolån som är vanliga låneformer när du har betalningsanmärkning.

SMS lån med betalningsanmärkning

En vanlig låneform som ofta godkänns även om du har betalningsanmärkning är sms lån. Med smslån lånar du en liten summa en kort tid och långivarna är mer flexibla att låna ut en liten summa än en stor summa vilket gör det till ett utmärkt lån om du behöver pengar snabbt för att betala en räkning eller liknande. Där finns en del långivare som ger dig sms lån med betalningsanmärkning och du kan även få första smslånet räntefritt om du aldrig använt bolaget innan. Du kan då låna upp till 15 000 kronor och betala tillbaka det inom 30 dagar utan ränta vilket är perfekt om det är en liten brådskande utgift.

Blancolån med betalningsanmärkning

Om du behöver låna en större summa, till en bil eller motorcykel så behöver du kanske ta ett blancolån även kallat privatlån. Om du vill ta ett privatlån med betalninsanmärkning så behöver du övertyga banken om att du kan betala tillbaka lånet. Där finns en hel del långivare som godkänner betalninsanmärkningar men du måste då uppvisa en god betalningsförmåga i form av en fast inkomst och en god privatekonomi utan skulder.