ICA Banken har vuxit till en av Sveriges största banker på några få år. Med över 3 miljoner kunder och stadig tillväxttakt kommer man snart att nå 4 miljoner kunder. Hos ICA Banken kan du låna upp till 350 000 kronor med en lägsta lånesumma på 20 000 kronor utan säkerhet. Man erbjuder även kreditkort som du kan använda om det skulle krisa vid mindre kostnader.

Låna pengar

ICA Banken lånar ut pengar upp till 350 000 kronor med en ränta som startar på 3,70%. Räntans sätts individuellt och beror på din inkomst och betalningsförmåga. Att låna pengar hos ICA banken får ses som väldigt tryggt. Man är en stabil aktör som har bra villkor och man kan känna sig trygg med att ta ett lån. ICA banken är ett perfekt val om du behöver ett större lån för att finansiera ett bilköp, möbler, resor eller liknande.

Ränta hos ICA Banken

Räntan på ICA Banken startar från 3,70% och sätts individuellt beroende på hur mycket du lånar, löptid och hur din ekonomi ser ut. Din inkomst spelar stor roll på hur mycket du kan låna och hur räntan kommer hamna. Men har du en bra betalningsförmåga så kan du få till en riktigt bra ränta hos ICA banken.

Privatlån utan säkerhet hos ICA Banken

ICA banken fokuserar på privatlån utan säkerhet där du kan låna upp till 350 000 kronor. Ett privatlån utan säkerhet innebär att du lånar pengar utan att lämna in din bil eller hus som säkerhet till banken. Du står själv som ansvarig om du inte kan betala lånet och kan inte lämna tillbaka bil eller hus om du inte skulle klara av att betala av lånet. Det innebär också att räntan blir lite högre än om du lämnar en säkerhet men istället får du ett mer flexibelt lånt.

Smslån – låna pengar snabbt

ICA Banken har inga smslån men man har ett kreditkort som du kan använda om du behöver låna pengar snabbt. Man har även snabbt hantering av lånen så om du vill låna pengar snabbt kan du ansöka om ett privatlån hos ICA Banken till en bättre ränta än ett smslån.

Billån – låna till ditt bilköp

Om du vill låna till bilköp så kan du använda ICA bankens privatlån för att låna till bilen. Istället för att lämna bilen som säkerhet till banken kan du ta ett privatlån och vara mer flexibel om du vill sälja eller byta bil efter en tid. Ett annat alternativ är att ta ett lån för kontantinsatsen på bilen om du inte skulle ha tillräckligt med pengar.

 Lån
ICA Banken
5
Vårt betyg:5 av 5
Låna mellan: 20000 - 350000
Ränta från 3.70%
Lån under 20 år
icabanken.se
Telefon