Frogtail är en relativt ny långivare där du kan låna upp till 50 000 kronor snabbt och tryggt. Frogtail hette tidigare Folkia som var ett populärt smslån men man valde att ersätta det varumärket med det lite mer moderna Frogtail.

Låna pengar

Hos Frogtail kan du låna från 1000 kronor upp till 50 000 kronor upp till 3 år. Du skräddarsyr själv hur du vill ha ditt lån så att det passar ditt behov av pengar.

Ränta hos Frogtail

Räntan på lånet hos Frogtail sätts personligt beroende på hur din finansiella situation ut så när du ansöker om ett lån kommer Frogtail sätta en ränta från 9.9% beroende på din ekonomi.

Privatlån – blancolån hos Frogtail

När du lånar pengar hos Frogtail tas ingen säkerhet vilket kan liknas med ett litet blancolån eller privatlån eftersom långivaren inte kräver någon säkerhet. Maxbeloppet är dock 50 000 kronor vilket gör att det är ett litet lån.

Smslån – Låna pengar snabbt

Frogtail är en perfekt långivare om du vill låna pengar snabbt. Man erbjuder smslån eller snabbalån upp till 50 000 kronor men även de mer vanliga summorna på 10000 kronor om du behöver lösa någon räkning snabbt.

Billån – låna till bilköp

Om du är i behov av en bil och vill låna pengar till ett billöp så kan du ta ett lån hos Frogtail för att finansiera bilen. Men Det tas utan säkerhet och det är en kort löptid på 3 år vilket gör att du kommer få en lite högre ränta. Men om du vill ha ett snabbt lån så är Frogtail ett alternativ.

 Lån
Frogtail
5
Vårt betyg:5 av 5
Låna mellan: 1000 - 50000
Ränta från 9.9%
Lån under 20 år
Lån med betalningsanmärkning
frogtail.se
Telefon