Ferratum är den största långivaren inom SMS lån och erbjuder dig att låna upp till 15 000 kronor direkt. Med ett ett räntefritt lån upp till 30 dagar är det väldigt förmånligt om du behöver låna pengar snabbt.

SMS låna pengar

Ferratum är en av Sveriges största långivare inom smslån och du kan ta ett lån upp till 15 000 kronor. Genom ett smslån hos Ferratum kan du känna dig trygg och lösa ditt akuta behov av pengar utan att behöva känna dig osäker på kostnader. Man är väldigt tydlig med hur mycket ett lån kostar och erbjuder även räntefritt smslån upp till 30 dagar vilket gör det till ett riktigt förmånligt smslån om inte det bästa på marknaden.

Ränta hos Ferratum

Räntan hos Ferratum beror på hur mycket du lånar och vilken löptid du väljer på ditt smslån. Du kan låna upp till 15 000 kronor med en löptid på mellan 15 dagar till 1 år där de 30 första dagarna är räntefria. Eftersom det är korta och snabba lån så gäller det att betala lånet innan löptiden är slut då det annars slutar i många extra avgifter vilket gör att lånet blir väldigt dyrt. Vi skulle rekommendera att välja så kort tid som möjligt om din ekonomi tillåter det.

Privatlån – privatlån hos Ferratum

Ferratum har fokuserat sig på små privatlån utan säkerthet upp till 15 000 kronor. Man erbjuder därför inga störra privatlån utan det är helt enkelt bara snabba smslån som erbjuds till kunderna. Men om du bara behöver en liten summa är Ferratum perfekt med sina 30 räntefria dagar på lånet. Skulle du behöva en större summa pengar rekommenderar vi att du använder vår sökmotor för att hitta och jämföra olika lån.

Smslån – låna pengar snabbt

SMS lån blir allt vanligare och Ferratum är den största aktören som lånat ut till över 1 miljon kunder vilket gör att man har en trygghet som gör att du kan lita på företaget. Man har fokuserat på snabba lån där du kan låna upp till 15 000 kronor upp till 1 år. Som du förstår så är räntan ganska hög på ett så här kort lån och vi rekommenderar alltid att du försöker korta ner löptiden och betala av lånet i tid så du inte åker på extra kostnader. Ferratum erbjuder dock ett räntefritt smslån upp till 30 dagar så om du betalar tillbaka inom 30 dagar så slipper du räntan helt och hållet. Skulle du ha ett akut behov av pengar så är Ferratum valet för dig!

Billån – låna till bilköp

Om du är på gång att köpa en ny bil kan du använda ferratum för att betala kontantinsatsen om du inte har tillräckligt. Om du behöver ett riktigt billån rekommenderar vi att du jämför olika billån och ser vad de kan erbjuda i vår sökmotor för lån.

Bolån – låna till bostad

Ferratum erbjuder inget bolån i nuläget utan fokuserar istället på korta och små lån som hjälper kunderna ur akuta situationer som förfallna räkningar etc. Vill du låna till en bostad rekommenderar vi att du vänder dig till någon av våra andra långivare som specialiserat sig på just bolån.

 Lån
Ferratum
5
Vårt betyg:5 av 5
Låna mellan: 1000 - 15000
Räntefritt de 30 första dagarna
Lån utan UC
Lån under 20 år
Lån med betalningsanmärkning
ferratum.com
Telefon