EverydayPlus är en av de största aktörerna inom kreditkonton i Sverige. Det är en tjänst som innebär att du har kredit i din mobiltelefon och när du behöver pengar för du bara över pengar från ditt kreditkonto till ditt vanliga konto. En riktigt bra och populär tjänst som kan liknas vid smslån.

Låna pengar snabbt

Med EverydayPlus får du en rejäl kredit tillgänglig direkt i din mobil vilket gör att du kan betala räkningar och andra utgifter snabbt. Så fort du behöver använda krediten för du över den till ditt vanliga konto och sen kan du disponera pengarna som du vill. En enkel och snabb tjänst som gör det möjligt att låna pengar snabbt. Du väljer själv hur mycket du vill använda av krediten på 15 000 kronor.

Kredit direkt i mobilen

Everydayplus tjänst gör det möjligt att få en kredit på hela 15 000 kronor direkt i mobilen som du kan använda till precis vad du vill. Det är perfekt om du skulle vara i akut behov av pengar och du väljer själv hur mycket du vill använda av de 15 000 kronorna. Det kan alltså liknas vid ett digitalt kreditkort som du kan anpassa efter dina egna behov. En innovativ tjänst som imponerar stort på oss.

Ränta hos Everydayplus

För att betala av kredit hos EverydayPlus tillkommer en ränta som ligger på runt 99,83% med alla avgifter inkluderat, alltså den effektiva räntan. För att betala av krediten så behöver du betala in minst 20% av beloppet eller minst 200 kronor vilket är en bra gräns som gör att du snabbt blir av med din skuld. På så sätt blir räntekostnaderna lägre.

Ansöka om kredit hos EverydayPlus

EverydayPlus godkänner ansökningar från alla över 20 år, fast inkomst och som inte har betalningsanmärkningar. Det krävs att du har en god inkomst så du kan betala tillbaka den kredit som du använder. För att ansöka använder BankID och ansökningsprocessen är väldigt snabb. När du fått krediten godkänd kan du använda den direkt i mobilen och det kan ses som ett lån på 15 000 kronor som du bara behöver betala av när du börjar använda krediten.

 Lån
EverydayPlus
5
Vårt betyg:5 av 5
Låna mellan: 200 - 15000
Effektiv årsränta på 99,83%
Lån utan UC
everydayplus.se
Telefon