Bank Norwegian är en av de mest populära långivarna i Sverige och de godkänner majoriteten av ansökningarna de får in oavsett låneform. Vi på SC Finans har utnämnt Bank Norwegian till det bästa valet flera gånger i rad när det gäller att låna pengar.

Låna pengar

Om du är på jakt efter att låna pengar på nätet så är Bank Norwegian ett av de bästa alternativen som finns på marknaden. Man erbjuder bra räntor och du kan låna utan säkerhet upp till 500 000 kronor. Det bästa med Bank Norwegian är att du kan göra allt via datorn och signera med e-legitimation även kallat BankID vilket gör att du kan få pengarna på kontot inom 2 bankdagar.

Ränta hos Bank Norwegian

När du ansöker om lån hos Bank Norwegian får du en individuell ränta beroende på hur din ekonomiska situation ser ut och även hur lång löptid lånet är på. Räntan på Bank Norwegians blancolån ligger mellan 4.99% – 20,24%.

Privatlån – blancolån hos Bank Norwegian

Bank Norwegian har privatlån upp till 500 000 kronor med en ränta från 4.99% som sätts individuellt. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet som du kan använda till vad som helst utan att banken ställer några krav. Du väljer löptid och hur mycket pengar som du behöver låna.

Smslån – låna pengar snabbt

Bank Norwegian erbjuder inget renodlat smslån men istället så erbjuder de dig ett blancolån som är nästan lika snabbt som ett smslån. Med ett par få klick och en signering med e-legitimation har du pengarna på kontot snabbt. Perfekt om du behöver låna pengar snabbt!

Billån – låna till bilköp

Om du går i tankarna på att köpa en bil så kan Bank Norwegian vara det rätta valet för dig, man ger dig ett lån utan säkerhet upp till 500 000 kronor vilket innebär att om du skulle vilja byta bil så är du mer flexibel än om du går via banken och lämnar bilen som säkerhet.

Bolån – låna till bostad

Om du är på jakt efter att låna till en bostad så kan Bank Norwegian erbjuda dig ett privatlån upp till 500 000 kronor som du kan använda för att köpa en bostad. Man har inget renodlat bolån men om du är på jakt efter ett lån utan säkerhet för att köpa bostad så är det ett riktigt bra lån.

 Lån
Bank Norwegian
5
Vårt betyg:5 av 5
Låna mellan: 5000 - 500000
Ränta från 4.99%
Lån under 20 år
Lån med betalningsanmärkning
banknorwegian.com
E-mail, Telefon